Pizza excelenta si super rapida la tigaie. Cum se face

Această pizza face parte din rețetele care se prepară foarte repede din ingrediente pe care le aveți în frigider.

Pizza la tigaie este o gustare perfectă atunci când nu aveți mult timp la dispoziție și doriți ceva rapid, gustos și ușor de preparat. Aluatul este unul lichid, preparat din smântână, maioneză, ouă și făină. Cu toate astea are un gust excelent, se mănâncă foarte repede și merită să o încercați.

INGREDIENTE

loading...

– 4 linguri de smântână

– 4 linguri de maioneză

– 2 ouă

– 9 linguri rase de făină

MOD DE PREPARARE

Amestecați toate ingredientele pentru aluat. Veți obține un aluat lichid de consistența smântânii.

Turnați aluatul în tigaie și deasupra puneți umplutura preferată (cârnați, șuncă, ouă, roșii și altele).

Dacă doriți puneți deasupra un strat fin de maioneză și apoi un strat generos de cașcaval ras. Vă recomandăm să puneți un strat dens de cașcaval.

Puneți tigaia la foc mediu pe câteva minute. Acoperiți imediat tigaia cu un capac și când observați că cașcavalul începe să se topească, luați tigaia de pe foc. Pizza este gata, serviți-o fierbinte!

VEZI SI Asa se pregateste pizza fulger! Nu trebuie framantat aluatul, doar amestecati ingredientele, turnati-le in tava si coaceti aceasta bunatate

Tuturor le place pizza, dar de multe ori nu avem timp sa framantam aluatul, apoi sa asteptam sa dospeasca. Pizza fulger este solutia pentru aceasta problema! Se pregateste repede si este foarte gustoasa. Aceasta reteta este pentru 4 persoane, dar se merita sa faceti mai mult, pentru ca va fi la mare cautare. Puteti pune aproape orice peste, dupa gustul familiei!

Ingrediente:

2 oua

3 linguri maioneza

3 linguri faina

150 g sunca sau salam

1 ceapa mai mica

1 rosie

200 g cascaval

sare

piper

Mod de preparare:

Amestecati ouale, maioneza si faina, apoi adaugati putina sare. Cand aceasta compozitie devine neteda, turnati-o intr-o tava unsa cu ulei si uniformizati. Puneti deasupra orice doriti: salam, sunca, ciuperci. Puteti presara dupa preferinta cu rozmarin sau busuioc. Taiati ceapa si rosia, marunt, apoi puneti pe deasupra, dupa care acoperiti cu cascavalul ras. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200 de grade, aproximativ 15 minute.

loading...