Locuri de munca in Canada. Autoritatile vor sa angajeze un milion de imigranti

Pentru cei interesati de locuri de munca in Canada trebuie sa stie ca tara nord-americana traverseaza o acuta lipsa de personal. De aceea, guvernul canadian are in vedere un plan pentru a atrage aproape 1 milion de imigiranti in urmatorii trei ani.

Locuri de munca in Canada. Ministrul imigratiei vrea sa acopere deficitul fortei de munca

Cei care cauta locuri de munca in Canada au parte de o veste buna. Asa se face ca in Canada este nevoie de personal in mai multe domenii, iar ministrul canadian al imigratiei, Ahmed Hussen, doreste sa atraga imigranti, pentru a acoperi deficitul. Ahmed Hussen a anuntat ca, pana la sfarsitul lui 2020 Canada vrea sa aiba un milion de imigranti angajati, pentru a acoperi cererea mare, informeaza Agerpres. In 2016, guvernul canadian stabilise o cifra de 300.000 de imigranti, numar care s-a dovedit a fi insuficient, avand in vedere criza de personal cu care se confrunta tara.

loading...

Locuri de munca in Canada. In 2018 se vor angaja peste 300.000 de oameni

Asadar, autoritatile vor acorda rezidenta permanenta unui numar de 310.000 de straini in 2018, de 330.000 in 2019 si de 340.000 in 2020, a declarat ministrul. Desigur ca aceste angajari sunt necesare din considerente economice, dar Canada doreste sa sutina si politica de primire a imigrantilor, avand in vedere situatia anumitor tari.Ministrul imigratiei, el insusi de origine somaleza, spera ca in acest fel sa evite o criza si mai puternica a deficitului fortei de munca, avand in vedere imbatranirea populatiei canadiene si lipsa de personal.

Locuri de munca in Canada. Se cauta soferi de tir si muncitori cu experienta

Cei interesati de locuri de munca in Canada trebuioe sa stie ca in Romania exista mai multe firma care intermediaza contracte. Angajatorii caută muncitori cu experienţă, precum mecanici maşini de cusut, operatori presă haine, instalatori parchet, gresie, faianţă, mochetă, muncitori în industria alimentară, dar şi şoferi de tir. Pentru a ocupa oricare dintre aceste posturi este obligatorie cunoasterea limbii engleze.

loading...