In cazul in care ai aceasta planta in casa, poti opri caderea parului pe cale 100% naturala – afla ce trebuie sa faci din articol

In cazul in care ai aceasta planta in casa, nu mai este nevoie sa folosesti alte produse de ingrijire a parului, conform adeptiilor in tratamente naturiste.

Ca si femeie este normal sa iti doresti un par bogat si sanatos, care sa aiba un aspect stralucitor ori de cate ori te pregatesti sa mergi undeva. Ei bine, noi avem solutia ideala pentru tine. Pe langa faptul ca este una eficienta, aceasta metoda nici nu este costisitoare.

In scopul de a stopa caderea parului si de a face firul de par mai rezistent, este suficient sa te speli pe cap cu un sampon obisnuit, cel pe care il folosesti in mod normal, iar la final, in loc sa utilizezi balsam din comert sau vreo masca de par, sa torni la radacina firului de par seva dintr-o frunza de aloe-vera.

loading...

Aceasta seva trebuie lasata sa actioneze la radacina firului de par pentru cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Vei repeta acest tratament odata pe saptamana, timp de mai multe saptamani, conform naturalbeautytips.com.

Ce este minunat la acest tratament? Ei bine, il poti face chiar la tine acasa, crescandu-ti propria planta aloe-vera.

Nu mai tine ghinionul in locuinta – Arunca aceste obiecte care atrag numai nenoroc – Unele se gasesc in aproape toate locuintele

De multe ori, poate ai avut impresia ca te urmareste ghinionul si te-ai intrebat din ce cauza.

Inainte de a apela la cele sfinte si la un preot cu un sfestoc mare de busuioc inmuiat in aghiasma, arunca imediat aceste opt feluri de obiecte ca sa readuci norocul in casa.

1. Tablouri si fotografii cu incedii si calamitati naturale

Imaginile cu eruptii vulcanice, tsunami si alte calamitati naturale atrag numai energie negativa in casa. Nu-i bine sa tii in casa nici picturi si fotografii in care ploua sau ninge.

2. Obiecte fara pereche

Se spune ca obiectele care nu-si au pereche aduc ghinion. Trebuie sa arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi caruia nu-i gasesti perechea.

3. Lucruri inanimate

Lucruri „moarte“ sunt animalele impaiate, florile uscate, chiar si scoicile. Acestea din urma trebuie sa fie curatate in mod regulat ca sa nu te influenteze aura lor negativa.

4. Ceasuri defecte

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casa, care dintr-o anumita cauza s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casa sa functioneze.

5. Sticla sparta

E vorba intai de toate de geamul spart care e considerat o bresa in aura de protectie a casei. Trebuie sa vezi daca nu ai vesela sau oglinzi crapate in casa, care la fel aduc ghinion.

6. Matura veche

Daca matura s-a invechit incat nu mai poti face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci si sa-ti iei alta noua. Se spune ca matura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hartiute in portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Arunca din casa lucrurile de care nu te-ai folosit in ultimii trei ani. Acestea incetinesc mersul lucrurilor in casa.

loading...