Horoscop complet: Ele sunt cele mai norocoase zodii in saptamana 24-30 mai. Au parte de tot ce si-au dorit

Berbec: O săptămână bună, în care Soarele în conjuncţie cu Luna Nouă din Taur anunţă câştiguri finaciare pentru ambiţioasele/oşii zodiei. Dar casa a II-a diferă de la Berbec la Berbec…În dragoste Axa de Destin anunţă copii (soartă) sau îndrăgostiri la cei care nu iubesc cu adevărat. Întrebaţi mama cum stă cu sănătatea? Sau întrebaţi-vă pe voi- cauze karmice (Luna Neagră în CIV, cu Pluton şi Saturn).

Taur: Aspectele de care scriam în intro (început) vă vizează în mod direct. În special pe cei născuţi în ultimul decan al zodiei. Vedetele perioadei sunteţi voi şi e foarte important ce decizii luaţi în perioada care urmează. Noul început este obligatoriu şi trebuie să păşiţi cu dreptul…uranian. Câştigurile şi iubirile importante sunt pentru cei/cele care merită respect de la Cel de Sus. Recompense/Pedepse.

loading...

Gemeni: După principiul Yin-Yang, unii Gemeni sunt numai Lumină-Pace, alţii sunt numai Întuneric. De ce scriu asta? Pentru că toate planetele de Nou Început(intro), vor tranzita casa a XII-a a duşmanilor, penitenţei, afecţiunilor cronice. Politicoşii şi diplomaţii, cei care ştiu să dea bineţe sau să lase loc de „Bună ziua” vor avea relaţii bune la locul de muncă, vor avea parte de sănătate bună.

Rac: Progresiile solare anunţă prietenii noi şi importante. Luna Nouă-patrona voastră astro-zodiacală va fi în Taur. Faceţi ordine-curăţenie în agenda personală (telefonică). Cei(le) care v-au rămas mici şi sunt neimportanţi(ante) vor fi eliminaţi/te din viaţa voastră personală şi din gând-simţire. Uranus şi Luna Nouă vor tranzita în săptămâna aceasta casa a IX-a, pe horoscop general-generalităţi.

Leu- Triada unică a perioadei (intro) va rezona cu Mijlocul Cerului si susţine cariera şi atmosfera în familie(relaţia cu mama). Faceţi casa lună(Lună Nouă) la voi şi la mamele voastre. Sensul Vieţii vă poate dărui copii de stele nemuritoare. Karma şi Dharma atenţioneaza asupra pedepselor, blocajelor, separărilor/divorţ. Spiritualitatea Inaltă vă ţine departe de necazuri(casa a IX-a). Posibile deplasări.

Fecioara- Tandemul săptămânii acesteia face aspect de trigonocraţie cu Soarele natal. O perioadă favorabilă pentru artişti(concerte), studii, artizani(tradiţii), jurişti. E bine de ţinut cont de sfatul meu: nu criticaţi în exces, nu fiţi hipohondri, rugaţi-vă la cele sfinte! Luna Nouă este favorabilă sănătăţii unora ceva mai delicaţi. Veţi investi ceva bănuţi pentru o sănătate bună alimentară(fructe, legume, trufandale).

Balanţa: Startul de săptămână este cu Luna în casa a VII-a, de aceea Balanţa este cu eleganţa asociativă, comunicarea partenerială şi debut independent financiar. Din 15 mai, lucrurile se schimba, pot lua o altă turnură. Vin şapte ani importanţi ce ţin de independenţă, separări/divorţ, partaj, moşteniri, finanţări, sponsorizări. Atenţie la credite, că puteţi pierde case, maşini, terenuri! Drămuiţi bine bănuţii.

Scorpion: Cu Jupiter Retrograd în opoziţie cu Soarele în Taur şi Uranus care va intra pe data de 15 mai face selecţia în Scorpioni: cei arţăgoşi şi ticăloşi care stau cu ticălăşii/ticăloasele la taclale vor merge în Infern în urmatorii 7-9 ani. Cei cu părul bălai, de Soare moldovenesc vor merge în Rai/Paradis. Vor sta de-a Dreapta şi de-a Stanga Ta Doamne! Cuadratura la Axa Karmică este data de astrogramă.

Săgetător: Cu Lilith în casa a II-a a banilor, investesc in sex. Cine? Schizotimicii. Cum? Işi oferă placeri. Că de aia sunt divorţaţi sau pe cale să divorţeze. Ciclotimii, cei mai plinuţi si Nexus-ienii au parte de protecţie ca dar de stele, cu Venus şi Norocul Divin (CVII).

Capricorn: Au o perioadă foarte dificilă, că este obligatoriu să se izoleze şi să îşi ia concediu cel puţin pentru 1 an de zile sau scutiri medicale pe termen lung. Care? Cei urăţi la minte, trup şi spirit. De ce? Pentru că Luna Neagră este în rezonanţă cu Marte, conjunctă cu Pluton Retrograd şi Saturn Retrograd(analiză karmica-păcate). Uranus în cuadratură cu Marte: prietenoşii au parte de protecţia mea cunoscătoare.

Vărsător: Uranus- patronul vostru astral va intra pe data de 15 mai în Taur. Axa Timpului în Leu(5-a cincea zodie) şi Soarele natal la naştere, dar şi Jupiter Retrograd în Scorpion face selecţia compatibilităţilor: dacă nu ai un Vărsător moldovean în preajma ta, nimic nu funcţionează la locul de muncă-Vărsător-Scorpion-Leu-Taur. Uranus susţine cariera Vărsătorului de Apă şi iubirea în spirit.

Peşti: Pestii care urcă(vezi reprezentarea grafică a zodiei) vor avea parte de o săptămână de cinci stele. Care sunt aceştia? Cei care cred în D-zeu. Cei care scoboară au fost părăsiţi de Kiron, centaurul vindecător. Cu Luna şi Kiron la debut de săptămână în Berbec vor investi în frumuseţe, în credinţă, în cunoaştere. Comunicare bună la muncă cu Scorpionul.

loading...