Cum sa desfunzi tevile de scurgere din baie si bucatarie si sa scapi de mirosurile neplacute cu ingrediente fara chimicale

Infundarea scurgerii de la baie sau bucatarie este o problema care se intampla frecvent in cazul in care nu incerci sa mentii tevile curate si sa le protejezi. Totusi, daca ajungi in situatia in care scurgerea este infundata, nu ramane decat sa inveti cum sa repari problema.

Cu toții uram mirosul urat care vine de la canalele de scurgere murdare și înfundate. Cu toate acestea, există o modalitate simplă de a rezolva această problemă, desfundarea scurgerii, ușor și rapid, care va elimina toate murdăria.

Cand amesteci aceste doua ingrediente, obti un mic vulcan de spuma si multi bulburuci. Asta curata tevile infundate. Poti desfunda chiuveta de la bucatarie sau de la baie, sau tevile infundate folosind ingrediente naturale si ecologice, fara chimicale.

loading...

Ingredientele surpriza pe care le poti folosi cu succes la curatare sunt: bicarbonat de sodiu si otet.

Tot ce ai nevoie este bicarbonat de sodiu, prosop, oțet alb, foarfece, legături de cablu din plastic și o șurubelniță. Iata cum trebuie sa procedezi:

Pasul 1: Utilizați o șurubelniță pentru a elimina folia de scurgere.

Pasul 2: Puneti mănuși de cauciuc și îndepărtați toate impuritățile vizibile cu mâinile.

Pasul 3: Utilizați foarfecele sau un bisturiu pentru a taia capetele legaturilor de cablu, în scopul de a crea o anumită formă de dinți, și introduceți-le în scurgere și răsuciti. “Dintii” vor indeparta toata murdăria care blochează scurgerea. Apoi, trageți-i afară. Se repetă de câte ori este necesar.

Pasul 4: Apoi, trebuie să se toarne ½ cana de bicarbonat de sodiu si jumatate de cana de otet alb in scurgere. Apoi, comutați scurgerea cu un prosop umed și lasati timp de 10 minute, pentru a permite bicarbonatului de sodiu și oțetului sa acționeze. După aceea, se îndepărtează prosopul și se foloseste apa fierbinte pentru a clăti scurgerea.

Pasul 5: Ar trebui să strângeți doar plasa și problema este rezolvată!

loading...