Cum sa ameliorezi sau chiar sa tratezi bronsita in 5 zile

Frunzele de varza alaturi de miere sunt ingrediente eficiente care ajuta organismul sa se curete complet, fara vreun medicament, ba mai mult, aceasta reteta este eficienta pentru orice varsta.

Bronsita cronica dupa cum se stie este o boala pulmonara obstructiva. De asemenea, ea este frecventa atat la copii cat si la adulti. Pentru a trata bronsita ai nevoie doar de varza si de miere.

loading...

Mierea are capacitatea de a incalzi varza, permitandu-i acesteia sa reduca tusea si sa elimine inflamatia. Modul de preparare este foarte simplu, deoarece nu trebuie decat sa iei o frunza de varza si sa o fierbi in apa pentru numai cateva minute, astfel ca va deveni moale si calda.

Dupa asta este necesar sa intinzi mierea pe o parte a frunzei si sa pui frunza pe piept cu partea cu mierea in interior, mai precis intre piept si frunza. Pentru a face totul ca la carte, poti pune o folie peste si sa o acoperi cu un prosop. Este indicat sa faci acest lucru inainte de a merge la culcare, dupa care se indeparteaza dimineata.

In cazul in care tusea persista si este exagerata, poti folosi doua frunze de varza cu miere pe care sa le aplici una peste cealalta si pe care le poti pune si pe spate. Aceasta procedura se poate repeta de cinci sau de sapte ori astfel incat sa indepartezi complet tusea.

loading...