Cristina Demetrescu a lansat anunțul pentru fiecare zodie. Una din cele 12 zodii își schimbă viața și câștigă totul în luna mai. Alta are probleme de sănătate

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru anul 2018, iar unele dintre surprizele previziunilor sale apar chiar de luna viitoare.

Horoscop Cristina Demetrescu luna iunie 2018

loading...

Berbecii sunt copiii zodiacului și trebuie să dea dovadă de ceva mai multă maturitate în acțiunile lor. În luna iunie au șansa de a se schimba în bine, de a deveni mai responsabili.

Taurii nu sunt într-o relație tocmai bună cu statul anul acesta, cu șefii, cu instituțiile. În iunie trebuie să își rezolve aceste probleme.

Gemenii au un an bun. Tot anul este unul excelent pentru ei, cu precădere luna iunie, de când începe perioada lor zodiacală.

Racii ar trebui să evite nunțile în acest an, adică nu doar să nu se căsătorească, ci să stea departe de astfel de cumetrii. Pot rămâne fără bani.

Leii trebuie să își asume responsabilități, să muncească mai aplicat. Au nevoie de mai multă încredere în ei.

Fecioarele ar trebuie să planifice operațiile după primăvară, susține astrologul Cristina Demetrescu. În luna iunie e bine să nu ia decizii majore în ce privește sănătatea.

Balanțele au punctele lor vulnerabile și ies la iveală în luna iunie. Sunt puncte vulnerabile care se axează pe iubire și pe copii.

Scorpionii sunt foarte puternici și în luna iunie obțin totul. Au parte numai de surprize plăcute din partea vieții, numai de situații interesante.

Săgetătorii vor avea perioada lor benefică, dar nu în iunie. Abia din noiembrie își revin din toate punctele de vedere.

Capricornii trebuie să învețe să nu-și piardă cumpătul. Nu sunt pregătiți deocamdată de schimbări profesionale, deși primesc multe oferte în luna iunie.

Vărsătorii trebuie să evite cu orice preț să facă investiții majore în luna iunie. Anul acesta, din cauza ciclurilor Lunii Negre au nevoie de mai multe certitudini. Pot fi dați peste cap ușor.

Peștii au un an bun, deci și luna iunie se anunță benefică pentru ei. Acești nativi de apă au motive de bucurie toată luna. Totul le merge strună.

loading...