Ce nu ar trebui sa spui niciodata unui Sagetator plus 7 defecte ale nativilor din zodia Sagetator

Fiecare persoana reactioneaza intr-un mod diferit la discutiile cu cei din jur si, cateodata, comportamentul nostru este influentat si de zodiac. Descopera ce nu ar trebui sa spui niciodata unui Sagetator.

1. Sa isi asume mai multe responsabilitati

Sagetatorii isi iubesc libertatea, iar asta inseamna ca vor tine la distanta persoanele care incearca le impuna anumite lucruri. Totodata, ei nu accepta ca prietenii lor sa le dea sfaturi in privinta responsabilitatilor, dorind sa fie stapani pe deciziile lor. Acelasi lucru este valabil si in cazul angajamentelor in relatie. Daca se simt fortati sa faca un pas important, acestia s-ar putea sa prefere sa fie singuri.

loading...

2. De ce nu cere ajutorul

Sagetatorul este, in general, o persoana independenta. Asta inseamna ca prefera sa rezolve singur o problema, evitand intotdeauna sa ceara ajutorul cuiva. Totodata, in unele cazuri, este vorba si de timiditate, Sagetatorul sperand ca prietenii apropiati sa stie cand are nevoie de ajutorul lor.

3. Calatoreste prea mult

Oricine stie ca Sagetatorul iubeste sa calatoreasca, asadar nu ar trebui sa te miri daca va alege sa te ignore dupa ce ii spui ca ar trebui sa petreaca mai mult timp acasa. Avand un spirit aventurier, acesta va alege intotdeauna sa isi petreaca timpul descoperind locuri si experiente noi.

4. Este prea optimist

Sagetatorul se numara printre cele mai optimiste zodii, fiind mereu cu zambetul pe buze, iar tu nu ar trebui sa ii reprosezi acest lucru. Noi toti ar trebui sa ne bucuram mai mult de lucrurile din jurul nostru si sa vedem aspectele pozitive, chiar si in momentele dificile, asadar incearca sa ii urmezi exemplul.

5. Este prea energic

Energia unui Sagetator imbunateste starea celor din jur de cele mai multe ori, asadar nu ar trebui sa te deranjeze acest lucru. Desigur, nativii Sagetator sunt mai nelinistiti si isi doresc sa faca o multime de lucruri, sa descopere lumea intreaga si sa afle cat mai multe informatii. Cu toate acestea, atitudinea lor ar putea sa ii motiveze si pe ceilalti sa fie mai activi.

7 defecte ale nativilor din zodia Sagetator!

Asemeni celorlalte semne zodiacale, arcasii sunt si ei definite de anumite caracteristici mai putin pozitive. Afla care sunt acestea:

1. Nerabdarea

Persoanele nascute in zodia Sagetator se lupta cu nerabdarea, din plin! Te poti trezi ca esti complet lipsita de rabdare atunci cand trebuie sa comunici cu colegii de munca, cu copiii tai sau chiar in anumite situatii de rutina. Nelinistea si tendinta de a duce lucrurile la extreme iti este specifica, in special in momentele in care energia ta nu este canalizata in mod potrivit. Incearca sa respiri adanc atunci cand simti ca incepi sa iti pierzi rabdarea!

2. Superficialitatea

Aparentele si infatisarea sunt lucruri oarecum importante pentru nativii din Sagetator si faptul ca esti interesata de modul in care arati tu, casa sau masina ta nu este neaparat un lucru ce ar trebui condamnat. Insa, exista instante in care aceasta grija este exagerata si poate umbri alte lucruri de mai mare importanta. Incearca sa gasesti un echilibru in domeniile din viata ta si sa acorzi atentie si lucrurilor mai profunde!

3. Lipsa de tact

Persoanele nascute sub auspiciile acestei zodii nu sunt recomandate drept persoane tacticoase, din contra. Franchetea este o trasatura pe care o detii cu prisosinta si uneori, accesele tale de sinceritate bruta pot rani alte persoane. Poate ar fi mai bine sa analizezi ce urmeaza sa spui, ca sa eviti eventuale conflicte si neintelegeri.

4. Iresponsabilitate!

Sagetatorii sunt predispusi sa isi asume riscuri necalculate si sa aiba o atitudine relaxata fata de tot ce ii inconjoara, actiuni care indica un grad ridicat de iresponsabilitate! Problema este ca acestia incearca sa isi asume mai multe obligatii in acelasi timp si se impotmolesc. Este important ca acestia sa isi stabileasca prioritati si sa incerce sa se ocupe de mai putine lucruri in acelasi timp.

5. Inconsistenta

Energia Sagetatorilor este un lucru bine-cunoscut si acestora le place sa fie implicati tot timpul in activitati unde isi pot consuma excesul de vitalitate. Insa, capacitatea de a se plictisi este la fel de puternica, de aceea acestia pot fi acuzati de inconsistenta, deoarece isi pierd cat ai bate din palme interesul fata de “noul hobby”. Acest lucru le poate cauza dificultati in domeniul profesional, in special daca nu si-au descoperit inca adevarata vocatie. Atunci cand insa, sunt cu adevarat interesati de activitatea in care sunt implicati, nimic nu ii poate opri!

6. Increderea exagerata in propriile forte

Este important sa avem incredere in propriile forte, insa si mai important este sa nu impingi aceasta incredere catre aroganta. Sagetatorii au tendinta sa creada ca ei nu sunt capabili sa greseasca niciodata si astfel reusesc sa comita mai multe erori decat alte persoane. Incearca sa iti “domesticesti” aceste porniri si sa fii constienta de propriile capacitati!

7. Evitarea subiectelor delicate

Sagetatorii sunt adevarati maestri ai eschivarii de la subiectele delicate. Datorita naturii lor optimiste, confruntarea cu realitatea unor situatii mai putin placute este un lucru pe care incearca sa il evite cat mai mult. Uneori, insa, aceste situatii ar putea sa i invete lucruri despre viata si chiar despre ei. Incearcarea de a le accepta pare a fi cea mai buna solutie!

loading...