Aceasta metoda ingenioasa am aflat-o de la o batranica. Scurgerile se desfunda imediat

Cu timpul permeabilitatea scurgerilor de la chivete si cazi se diminueaza, deorece aici se strange o cantitate semnificativa de mizerie si gunoaie.

Apoi intr-o zi pe care nu o putem numi frumoasa, scurgerile se vor infunda aproape de tot si apa nu se va scurge aproape deloc.

Cu toate acestea, nu va grabiti sa chemati un instalator sau sa dati bani pe solutii de curatare a scurgerilor! Azi va vom dezvalui cum puteti desfunda scurgerile cu ingrediente care se gasesc in orice gospodarie.

loading...

Cum puteti desfunda scurgerile chiuvetelor?

Ingrediente:

200 g bicarbonat de sodiu

200 g sare

150 ml otet

Apa

Mod de preparare si utilizare:

Prima data amestecati sarea si bicarbonatul. Cu grija turnati acest amestec in scurgere. Fierbeti putin otetul, apoi turnati-l in scurgere. Veti asista la o reactie chimica in timpul careia se formeaza o spuma. In cele din urma, turnati apa fierbinte in scurgere pentru a o spala. Ati si terminat!

Dupa asta apa se va scurge fara nici o problema. Aceasta metoda este una foarte simpla pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolva excelent toate depunerile si tot odata nici nu afecteaza furtunul de scurgere.

In plus, desfundarea scurgerilor nu dureaza prea mult timp, si nici nu este necesara nici o unealta sau utilizarea vreunui instrument special. Aveti grija sa aveti scurgerile curate si fara probleme! Impartasiti acest truc prietenilor si cunostintelor dumneavoastra, cu siguranta si ei au intampinat probleme cu infundarea scurgerilor.

Placinta ciobanului

Ingrediente:

1 ceapa mare, tocata

1 catel de usturoi maruntit

2 linguri unt sau margarina

cca 900 gr carne tocata de vita

3 morcovi dati pe razatoare

cca 100 gr mazare

cca 100 gr boabe de porumb

1 lingura pasta de tomate

1 lingurita patrunjel proaspat tocat

1/2 lingurita cimbru uscat (maruntit)

1/2 lingurita salvie uscata si maruntita

8 cartofi fierti sau copti si pisati

cca 100 gr branza cheddar data pe razatoare

cca 100 gr parmezan ras

piper

sare

cca 170 ml supa de vita

paprika dupa gust

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190 de grade Celsius. Soteaza usturoiul si ceapa un margarina sau unt, apoi pune in tigaie carnea. Dupa ce s-a rumenit usor, adauga morcovii, pasta de rosii, patrunjelul, salvia si cimbrul. Pune si supa de vita si potriveste de piper si sare. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 30 de minute.

Greseaza o tava de copt si pune in ea compozitia pregatita anterior, apoi trei sferturi din cartofi, branza si restul de cartofi. Baga tava in cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand branza s-a rumenit.

loading...